Trädfällning skapar ljus på Värmdö

För att få ljus på tomt och i huset är det bra att anlita en firma för trädfällning på Värmdö. Ge gräset och rabatterna tillgång till solen under fina dagar.

Det hade gått åratal sedan Kennet och Mari köpt huset i skogsbrynet. Nu hade träden växt och blivit en del av skogen. Något som inte var bra för gräsmattorna, plus att det var trist för paret att inte kunna sitta ute och njuta av solen under de allt för få sommarmånaderna. Nu ville de bygga en terrass och den var värdelös utan solsken.

Andreas kontaktade ett företag som ägdes av en bekant. De jobbade med trädfällning på Värmdö och passade perfekt för honom. Det var ett förslag som var betydligt bättre än att de själva skulle göra jobbet. Det var inte det att han inte kunde utan mer att det skulle ta alldeles för lång tid att få ner alla träd.

Trädfällning gjorde skillnad

Den anställde kom för att utföra trädfällning på Värmdö. Eller först kom denne för att få en överblick över vad som skulle göras. De diskuterade tillsammans vad som var rimligt. Kennet och Mari ville inte att de skulle ta bort allt för många då det var skönt att få några kvar för att slippa insyn.

När planeringen var klar var det bara för företaget att börja med den trädfällning på Värmdö som skulle göra skillnad och ge den blivande altanen en självklar plats i solen. Då skulle de äntligen kunna bjuda vänner på barbecue och njuta av att se solen gå ner långt där borta i horisonten. Det skulle bli fantastiskt.

Läs mer om trädfällning här: trädfällningvärmdö.nu

14 Jun 2023