Blogg

RSS

En mäklare i Nacka är en skicklig säljare

13 maj 2022

När du tänker flytta, låt en mäklare i Nacka sälja din lägenhet. Då får du ut mesta möjliga pris för den, och det finns många som gärna skulle vilja köpa den.

Det är inte bara själva försäljningen som är en bra affär för dig. Mäklaren sköter många arbetsuppgifter, och sammanlagt leder det till en säker och trygg försäljning. Du kan få ett bra anbud privat, men du vet inte om köparen har råd att betala, och du har kanske bara ett enda bud och inget att jämföra med.

Mäklaren vet prisläget och ser till att din lägenhet hamnar i rätt klass från början. Dessutom, med annonsering och andra kontakter, har mäklaren flera spekulanter på gång direkt. På en mäklarfirma i Nacka lämnar man inget åt slumpen. De som bjuder på din lägenhet kollas upp, så att de har betalningsförmåga och giltiga lånelöften.

Mäklaren har koll på fastigheter och normer

När den tilltänkte köparen ställer frågor, kan mäklaren svara. Det finns byggnormer och andra regler som mäklaren känner till, och därför vet också köparen att priset ligger på rätt nivå. En äldre lägenhet har sin charm, och de flesta faller för en välvårdad bostad med karaktär. Det kan ändå uppkomma frågor, som mäklaren måste beakta.

Det kan gälla rörledningar, avloppsbrunnar, ventilation och värme. En skicklig mäklare tar reda på sådant i förväg och tittar på ritningar. De reparationer som är gjorda är också intressanta att nämna, så att den nya ägaren är fullt införstådd med lägenhetens skick.

Mäklare i Västerås kan hjälpa dig få mer betalt för ditt hus

10 maj 2022

Spontant kanske det känns fel att ge pengar från husförsäljningen till en mäklare i Västerås. Men det är nog inte helt fel om denna gör att du får mer betalt.

Något man kanske inte tänker på när man tycker att mäklare ska ha en märkligt hög procent av vinst vid försäljningen är att deras expertis oftast genererar en högre vinst. Det innebär att mäklaren bidrar till sin egen procent av vinsten – plus lite till.

Framför allt, när du anlitar en mäklare så vet du att allt går rätt till. En expert på området vet vilka fällor man kan ramla i och vilka kostsamma omvägar man tvingas gå. Det är också något man inte tänker på när man funderar på om man ska anlita mäklare eller ej.

Mäklare kan bidra med mycket du inte ens tänkt på

Det finns en orsak till att experter finns. De kan mer än oss lekmän. De har kunskap och erfarenheter som de skaffat sig, så att vi ska slippa göra misstag som går att undvika. En mäklare kan därmed göra så vi tjänar mer pengar genom att öka vinsten. Mäklaren kan även spara pengar åt oss genom att vi inte gör kostsamma misstag.

Med en duktig mäklare vid försäljningen kan du både känna dig trygg och vara förvissad om att du får ut så mycket för din lägenhet som du kan få. Mäklaren kan tricken och betalar genom det för sin egen insats vid försäljningen.

Längtan efter att bygga hus i Skåne

30 apr 2022

En dröm om en nystart någon annanstans eller längtan hem till sina rötter. Det finns många anledningar att längta efter att bygga hus i Skåne. Frågan är bara vilket hus man ska bygga.

Äntligen skulle Lotta få den nystart hon så länge längtat efter. På semestrarna de senaste åren hade resan gått söderut mot Skåne. Hon visste inte varför men det var något speciellt med landskapet i söder.

Det skulle bli annorlunda att bo vid havet, i stället för långt inne i landet med endast små sjöar runtomkring. Men hon kunde redan se sig själv cykla ner till havet en varm sommardag för att ta ett morgondopp.

Bygga hus nere i Skåne

Hon hade utan att veta om det spanat efter mark. Och för några månader sedan hade hon hittat den. Huset hade hon tänkt på länge och nu när hon visste var det skulle stå var det enkelt att hitta ett byggföretag som kunde hjälpa henne att göra drömmen sann.

Hon hittade byggfirman som arbetade med att bygga hus i Skåne. Det skulle bli ett vitt stenhus, stilrent med medelhavskänsla. De hade ritningar på ett enplanshus med öppen planlösning. Stora fönster som släppte in massor med ljus. Efter att ha varit i kontakt bestämde de att hon ska komma till kontoret och att de tillsammans sedan skulle titta på tomten.

Nu satt hon i bilen med radion på hög volym. Det pirrade i magen och hjärtat slog fort. Hon var på väg till Skåne för att äntligen få sitt hus vid havet.

Tips för den som letar efter en mäklare i Östersund

23 apr 2022

En bostadsförsäljning i Östersund är en jätteviktig affär där det gäller att inte lämna något år slumpen. Det gäller framförallt att anlita rätt mäklare.

Att sälja sin bostad kan vara rätt nervöst. Många gånger ska man också investera vinsten i ett nytt boende. Summan kan då vara helt avgörande för om man ska kunna köpa den bostad man drömmer om. Det gäller därför att inte lämna något åt slumpen, utan välja mäklare med omsorg. Detta eftersom vissa mäklare faktiskt är bättre än andra och kan göra att vinsten blir större. Tyvärr finns det inget enkelt svar på hur man bäst väljer mäklare, utan man måste använda sig av en blandning av fakta, förnuft och magkänsla.

Få bostaden värderad kostnadsfritt av en mäklare

Ska man sälja sin bostad i Östersund ska man först se till att få den värderad. De flesta mäklare gör detta kostnadsfritt och man kan därför enkelt konsultera flera olika. Vid värderingen får man även möjlighet att på ett naturligt sätt bilda sig en uppfattning om mäklaren och att ställa frågor. Det är framförallt viktigt att den mäklare man väljer väl känner till området och kan presentera bostaden i en större kontext. Detta eftersom de flesta spekulanter ofta vill ha information om området och stadsdelen. Men hur bostaden annonseras ut och presenteras i text och bild kan också vara viktigt. Därför kan det vara bra att studera de olika mäklarfirmornas annonser och priserna för de bostäder som de säljer. Läs mer om mäklare på denna webbsida: mäklareöstersund.net

Ta hjälp av en företagsmäklare i Stockholm vid försäljningen

25 mar 2022

Omsorgsfull rådgivning vid en företagsförsäljning är attraktiv. Med en duktig företagsmäklare i Stockholm blir affären en lättare process. Kika mer på vad en företagsmäklare gör.

Din företagsmäklare i Stockholm gör grovgörat under försäljningen så du kan fokusera på verksamheten. Att sälja sitt företag är ingen lätt sak och de flesta behöver få någon sorts avlastning för att kunna genomföra affären utan att det uppstår några hinder eller frågetecken. Med en duktig mäklare kan du få hjälp med allt från värdering av företaget och dess lokaler, till tips på var du kan hitta potentiella köpare. Din mäklare har ofta tillgång till ett stort nätverk av folk som vill genomföra en affär i just din bransch.

Företagsmäklare med erfarenhet och kunskap i gamet

Med flera år i ryggen som företagsmäklare kan de ofta allt som gör en affär lyckad. Därför kan du lita på de råd som du får från den som du anlitar som mäklare. Har man bestämt sig för att sälja, är det ibland mycket som rör sig i huvudet och många kanske tvekar eller ångrar sig. Kanske det är bättre att vänta? Din mäklare har ofta svaret. Om ni bedömer att det är lämpligt att vänta med en försäljning tills läget är bättre, så vänta istället. En regel är att flera vill köpa ett företag som det går bra för. En väl genomförd företagsaffär kan ta någonstans mellan fyra månader till ett år efter det att ni har beslutat er för att sälja. Läs mer om företagsmäklare på denna webbsida: företagsmäklarestockholm.net

Skaffa en energisk mäklare i Uppsala

22 mar 2022

Vill du sälja din lägenhet i Uppsala, flytta snabbt och få affären kvickt avklarad? Då letar du efter en energisk mäklare som har vanan att arbeta effektivt och få folk att bjuda seriöst.

Fördelarna med din lägenhet vet du ju redan, för det var det som du fastnade för när du själv köpte den. Efter hand har du säkert upptäckt fler, som till exempel att det är ett lugnt område och att du har trevliga grannar. Inför en visning kan du också göra en homestyling för att få lägenheten att se ännu mysigare ut, med fina växter och snygga plädar och kuddar. Sedan ska du skaffa en bra mäklare i Uppsala som kan sitt jobb.

Mäklare håller i hela försäljningen

Det gäller visningstillfällen, och det gäller också budgivning. Mäklaren är som spindeln i nätet och håller koll på alla spekulanter. Dessutom måste en mäklare kolla upp så att den som bjuder också har möjlighet att betala. Lånelöften måste alltså vara seriösa, så att inget hakar upp sig och förhalar affären. För dig som vill få sålt din lägenhet så snart som möjligt är det av största vikt att inte hela proceduren behöver tas om igen. En bra och betalningsvillig köpare som ger ett seriöst bud är det som gäller.

Mäklaren kan ge svar på kundernas frågor om renoveringar, byggmaterial och alla fördelar med objektet, och det ska göras professionellt och med ett förtroendeingivande sätt. När köpet är klart färdigställer mäklaren all dokumentation som tillhör fastighetsaffären inklusive ett påskrivet kontrakt.

Fina husaffärer med mäklarfirma på Östermalm

22 mar 2022

En mäklarefirma på Östermalm i Stockholm får in många sevärda objekt, för det finns många fina och anrika hus i området. Är du på jakt efter en ny och central bostad, kontakta mäklarfirman.

Finns inte din drömlägenhet eller villa till försäljning just nu, så kan du be mäklaren att hålla utkik på marknaden efter det du vill ha. Förr eller senare kommer det in ett objekt som stämmer överens med dina krav. Det är många som vill bo i Stockholm, och det är kanske många spekulanter på visningen, men det är inte säkert att alla verkligen tänker köpa. Håll dig framme, så dyker snart ditt hus upp.

En mäklarfirma med många experter

En mäklare har kunskap om byggnader, ekonomi, lån och dokumentation. Mäklaren håller i hela budgivningen, kollar upp eventuella köpares betalningsförmåga och skriver kontrakt när det är dags. Därför har en seriös mäklare en god utbildning för sitt arbete, och på en mäklarfirma på Östermalm finns det mer än en kunnig expert på fastigheter.

Dessutom är mäklaren en skicklig säljare, som har förmåga att framhålla det positiva med fastigheten. Tänker du köpa ett hus är det en rejäl kapitalinvestering som krävs, så det är bra om du själv håller koll på ritningar och frågar om byggår och reparationsbehov. Låt dig inte luras av levande ljus eller snygga kuddar i soffan, för de ingår inte i köpet. Homestyling är ett vanligt inslag i en fastighetsförsäljning, och det är ju trevligt, bara man är vaksam själv som spekulant.

Värdera bostadsrätten på Kungsholmen innan du säljer

21 mar 2022

Det är viktigt att få rätt pris när du ska sälja. Vänd dig därför till någon som kommer hjälpa dig att värdera bostadsrätten på Kungsholmen så att du inte blir lurad utan snarare tjänar en hacka.

Undrar du vad din bostadsrätt på Kungsholmen är värd? Det betyder ju inte att du ska sälja men det kanske skulle vara intressant att veta vad du kan få för lyan, om du nu skulle få för dig att flytta till landet. Du vill ju ändå ha en rättvis affär, ingen vill ge bort sin bostadsrätt för en spottstyver. Med kunniga mäklare kan du få en värdering och du kan även få tips på hur du ska göra för att höja värdet ytterligare. Vem vet? Det kanske låter så attraktivt att sälja att du maximerar värdet på lyan och sedan flyttar till Portugal? Genom att kontakta en duktig mäklare får du hjälp med det hela.

Mäklare som ser allt värderar din bostadsrätt

Om du hittar rätt mäklare när du ska värdera bostadsrätt på Kungsholmen så kommer denne att påpeka att ytan är otroligt viktig och du kommer få råd om hur du kan höja värdet ytterligare. Och dessa råd kommer att komma på ett trevligt sätt med värme och kanske till och med lite humor, bara för att vi alla lever längre om vi får skratta lite. Oavsett om du ska sälja eller ej så är det aldrig fel att värdera din bostadsrätt på Kungsholmen så att du vet vad du får.

Höj värdet på din bostad med homestyling i Stockholm

21 mar 2022

Om du ska sälja din bostad så vill du naturligtvis ha högsta möjliga värdering samt att du vill att affären ska gå snabbt till. Homestyling i Stockholm får ditt hem att se ut som en dröm.

Med den rätta känslan och stylingen så kommer du att höja värdet på din bostad. Med rätt ljussättning belyser du de bästa egenskaperna i dina rum. Med rätt material förhöjer du lokalens inneboende varma känsla. Rätt form får allt att sticka ut på bästa möjliga sätt och du ska givetvis inte glömma bort möblerna. Du ska ta kontakt med erfarna inredare som kan det här med homestyling som kan ta till sig dina idéer och tillsammans med dig skapa en unik och sprudlande stil som är helt unik och passar dig perfekt. Med en bra homestyling så får du hemmet att få folk att tappa hakan och väcka nyfikenhet.

Homestyling - mäklarnas hemlighet

Homestyling i Stockholm har länge varit en hemlighet som mäklare har använt sig av för att få ut det mesta och höja värdet på diverse objekt som ska säljas. Givetvis är det så att ytan ger insidan en chans så genom att göra ditt hem så attraktivt som möjligt höjer du värdet och lockar potentiella köpare. Men även om du bara vill låta ett proffs ge din borg det där lilla extra för din egen skull så är homestyling det bästa valet. Ring hem en homestylare på ett gratis möte hemma hos dig.

En besiktningsman i Stockholm hjälper er att besikta huset

17 mar 2022

Vid husköp vill man gärna veta att allting står rätt till innan man skriver under några papper. Då kan det vara bra att ta hjälp av en besiktningsman i Stockholm för att vara på den säkra sidan.

När det är dags att köpa hus så är det mycket pirr i magen. Att köpa hus är bland det största man gör i livet, utöver att skaffa barn och att gifta sig. Det är stort med husköp. Det är mycket pengar och det är en stor grej överlag. Därför gör man rätt i att vara säker på sin sak innan man skriver på några papper. Det kan finnas mycket fel och brister i en fastighet. För att ta reda på om det finns brister i just det hus som ni planerar att köpa, bör ni först göra en besiktning. Kontakta en besiktningsman när ni ska köpa hus i Stockholm.

Åtgärda eventuella fel som besiktningsmannen funnit

En besiktningsman kontrollerar olika delar av huset och för ett protokoll över vad hen hittar. Skulle det finnas några stora fel eller små sådana, så får ni veta det innan ni skriver på papper för att köpa huset. Skulle det vara så att stora fel upptäcks så kan ni avsäga er köpet. Säljaren får också veta vad som är fel och kan därmed ordna så att det som är fel blir åtgärdat. Då kan ni skriva papper sinsemellan för ett eventuellt köp ifall saker och ting ordnas och felet eller felen blir åtgärdade. Läs mer om besiktningsman på denna sajt: https://www.besiktningsmanistockholm.se/

Mäklare lockade ungdom till Strängnäs

7 mar 2022

Det går alltid att hitta fördelar med orter man ska flytta till. Det gäller bara att tänka utanför boxen. Något som mäklare i Strängnäs har stor erfarenhet av till klienternas stora lycka.

Att övertyga familjen om att flytta från Stockholm till en mindre ort visste Gunilla inte skulle bli det lättaste. Maken kunde hon använda logik på och hon visste att han skulle tycka det var kul med lite ombyte. Dessutom hade han länge längtat efter ett hus på landet och nu kanske det kunde bli möjligt.

Men vad skulle hon göra för att övertyga sin tioåring Anton? Det var en betydligt svårare uppgift att lösa. Förhoppningsvis kom hon på något. Han skulle iallafall följa med och titta på ett hus i Strängnäs så hon fick hålla tummarna att något skulle dyka upp.

Mäklaren i Strängnäs kom ihåg allt

Med spänd förväntan såg de vuxna fram emot att se huset. Anton tittade mest ner i sin iPad med lurarna i öronen. Under husvisningen tog Gunilla lurarna så Anton kunde lyssna artigt på mäklaren.

Från husets övervåning kunde man skymta havet och känna den salta doften. Mäklaren pekade mot vattnet och sa: “Där borta ligger småbåtshamnen. Många här gillar att segla.” Anton tittade upp. Hon berättade att många barn här går på jolleläger under sommaren och lär sig segla. Numera avslutas lägren med en kappsegling. “Visst låter det härligt” sa hon rakt ut i luften. I ögonvrån kunde Gunilla se att Anton nickade förtjust. All surhet var bortblåst och nu sken hans ansikte ikapp med solen. Läs mer om mäklare på denna hemsida: mäklaresträngnäs.net

Mäklare i Sundsvall – hitta ditt drömboende

1 mar 2022

Det är lätt att vilja flytta till nytt hem i Sundsvall, men desto svårare är det att hitta ett bra hus. Med en mäklare i Sundsvall kan du effektivisera letandet och matchas med rätt bostad.

Många lockas av den norrländska naturen, och det är därför inte speciellt konstigt att leta efter hus i Sundsvall. Och ja, det bör dock konstateras att Sundsvall trots allt bara är halvvägs upp i Sverige. Det finns väldigt mycket kvar av Norrland, men rent definitionsmässigt tillhör Sundsvall ändå den kategorin. Och det gör att folk vill flytta dit. Men hur hittar man egentligen en bostad i Sundsvall om man inte tar hjälp av en mäklare? Det riskerar att bli som att leta efter en nål i höstack. Eller inte riktigt. Du kanske hittar nålen, men det är en nål som karaktäriseras med brister i avloppet, läckande tak och mögel i väggarna.

En mäklare leder dig rätt i djungeln

Annat hade det varit om du tog hjälp av en mäklare i Sundsvall. Då hade mäklaren kunnat sortera bort alla fallfärdiga bostäder som maskerades i termer av “allt för den händiga”. Du hade kunnat effektivisera ditt letande och verkligen hitta en bostad i Sundsvall som du blivit nöjd med. För det är trots allt här du vill bo. Det är i Sundsvall du vill slå dig ned, bilda familj och följa “Giffarnas” väg till allsvensk framgång. Men du kan inte bo hur som helst. Låt därför en mäklare leda dig genom den djungel som är fastighetsmarknaden. Läs mer om mäklare på denna hemsida: mäklaresundsvall.net

Funderar du på att sälja fastigheten i Gävle?

28 feb 2022

Går du runt och funderar på att sälja din fastighet i Gävle av någon anledning? Du är i behov en bra mäklare som vet hur en slipsten ska dras så du får bästa möjliga ”deal” och inte blir lurad.

Om du ska sälja din fastighet i Gävle så behöver du en bra mäklare. Någon som är trevlig, lyhörd och professionell. Denne guidar dig genom hela processen, ända från den kostnadsfria värderingen till visningar till själva säljandet. Med en bra mäklare blir processen ganska kort och det krävs inte särskilt många förberedelser.

Om det rör sig om en tomt som du ska sälja så skadar det inte om du röjer undan lite vegetation eller flyttar på eventuella stenblock. Men detta är ett ganska enkelt jobb som går snabbt. Allt detta och mer kommer du bli informerad om när du vill sälja din fastighet i Gävle. Ta bara kontakt med en bra mäklare som lotsar dig på vägen.

Vad påverkar när du ska sälja din fastighet?

När du ska sälja fastighet i Gävle så är det naturligtvis bra att du har en mäklare som vet vad som kommer påverka värdet. Allt från möjligheten att bygga på en tomt, om det finns el, fiber, vatten, kommunikationer etc. Det kan kännas mycket men detta blir du informerad om av en erfaren mäklare. Kom ihåg att du kan få en värdering av fastigheten gratis vare sig du går i tankar på att sälja eller ej. Ta kontakt idag!

Husbesiktning Uppsala – för en tryggare affär

26 feb 2022

Med en grundlig husbesiktning skapar man förutsättning för en gynnsam affär. Att låta en behörig besiktningsman göra en husbesiktning i Uppsala kan till och med höja värdet på ditt hus.

Att köpa eller sälja ett hus är en av de större privata affärer man kan göra. För att man ska känna sig säker på att allt är tiptop innan affären bör man därför noga gå igenom fastigheten. Eventuella upptäckta fel ska sedan meddelas till köparen. När man ska köpa eller sälja ett hus så är det alltså nödvändigt med en grundlig husbesiktning innan affären genomförs. Husbesiktningen är till för att säkerställa att det inte finns några fel på huset och för att båda parter ska känna sig trygga och nöjda med affären. Står du i begrepp att köpa eller sälja hus, är det en bra idé att ta kontakt med en firma som utför husbesiktning i Uppsala. Att besiktiga huset själv rekommenderas inte.

Gör alltid husbesiktning innan affären

För att vara tydlig, så har de flesta hus ofta något fel eller någon skada. För att upptäcka dessa och kunna åtgärda dem innan försäljning av huset, görs besiktningen av behörig besiktningsman för att både säljare och köpare ska bli trygga med affären. Öppna kort är bra från början och det är mindre risk att man som köpare känner att man köpt grisen i säcken. Det kan också vara bra att veta att man som köpare har skyldighet att boka en besiktning innan affären om man vill undersöka eventuella fel på huset.

Låssmed i Göteborg för dina stängda rum

16 feb 2022

Var har du nyckeln? Det var en sen natt och någonstans på vägen måste du ha tappat dem. Vännerna svarar inte så du ringer en låssmed i Göteborg med låsjour för akuta lägen precis som det här.

Många har vi varit där, det var en lyckad kväll. God dryck, trevligt sällskap och sedan när du kommer hem så fumlar du efter nycklarna men du hittar inte dem i högerfickan, konstigt, där brukar du ju lägga dem på instinkt. Du letar i den andra för ibland bryter man sig ur sina mönster, men… där är de heller inte. Du är utelåst! När stressen lägger sig så kommer du ihåg att du kan ringa en låsjour hos en låssmed i Göteborg för just sådana här ärenden. De utför service för akuta ärenden som det här och mer så att du kan komma in i ditt hem.

Låssmed som låser upp och låser in

När du väl kommit in så tänker du över kvällen och var du kan ha lämnat nycklarna. Tanken slår dig att någon kanske har stulit dina nycklar och skuggat dig på vägen hem för att se var du bor. Du ringer samma låssmed i Göteborg igen och får snabbt bytt låset till ytterdörren och samtidigt erbjuder de att göra en säkerhetsanalys av ditt hem och berättar om sina inbrottsförebyggande åtgärder. Du lyssnar intensivt och inser att detta är en service du har letat efter länge. Du sover tryggt igen i ditt inbrottssäkra hem.

← Äldre inlägg