Styr allt centralt med hjälp av fastighetsautomation

En byggnad har många olika system som du kan behöva ha koll på för att allt ska fungera optimalt för hyresgäster. Med fastighetsautomation kan du samla alla system centralt och få koll på allt.

Det finns många system som det är viktigt att ha överblick över i olika byggnader. Saker som ventilation, värme, säkerhet, brand- och röklarm. Genom att styra dessa centralt via ett automatiserat system så kommer du att kunna få en jämn värmeförbrukning inomhus som kan främja din hälsa. Du kommer få en ökad säkerhet om du har ett larmsystem kopplat till ditt automationssystem då det kommer att larma på och av vid bestämda tidpunkter och du kommer bli meddelad via sms när något är fel i byggnaden. Det kan vara brand eller inbrott eller om något annat som har havererat. Detta gör att du snabbt kan utföra service och få byggnaden att fungera som den ska igen.

Få ordning på saker och ting med fastighetsautomation

Med fastighetsautomation från till exempel Automationsbolaget så kan du, utöver att du får en god överblick över alla system i fastigheten, sänka dina driftskostnader med 20 procent. Detta är något som borde vara högintressant för alla fastighetsägare i dessa tider med rusande energipriser. Varje sparad krona räknas. Utöver det så bidrar ett automationssystem till ett ökat värde på byggnaden, så den kostnad du lägger ut på ett system kommer du snabbt att tjäna in igen. Automatisera din byggnad och få överblick och spara pengar idag.

7 Feb 2022