Solna - Ett utmärkt alternativ till innerstan

Solna får nog de flesta att tänka på sportarenor, höghus och en lite sliten förort utanför Stockholm. Inget kunde vara mer fel! Jo, sportarenorna finns fortfarande, men Solna är så mycket mer. De senaste åren har Solna gjort ett gigantiskt lyft och erbjuder nu storslagen shopping, musikarenor, fräscha nya lägenheter och en oslagbar närhet till innerstan - utan att ligga mitt i smeten. Faktum är att det finns ett flertal fördelar med att välja Solna framför en bostad i innerstan. Priset är inte minst ett argument.

Shopping & Äta ute

Solna Centrum har länge funnits på kartan, men detta köpcenter ser annorlunda ut idag. Det har vuxit till sig och fräschats upp ordentligt. Här hittar du allt du kan tänkas behöva på en kompakt yta. Nya Arenastaden ger dig också fantastiska möjligheter att handla av hjärtats lust. Serviceföretag såsom tandläkare och frisörer finns det självklart gott om också. Solna är även ett utmärkt alternativ när det kommer till sjukvård då kommunen ligger strategiskt belägen med några få minuters färdtid från både Karolinska och Danderyds sjukhus.

Utbudet av restauranger är riktigt bra. Här hittar du allt från ett brett utbud av lunchrestauranger till gourmetmat.

Direkt närhet till naturen

Nära ut i naturen får du också. Hagaparken med sina vidsträckta grönområden ligger bara ett stenkast bort. Tack vare det har du också snabbt tillgång till badmöjligheter. Järvaskogen ger dig skogsluft och sportutbudet är storslaget med golfbanor, utegym och många gymlokaler, tennisplatser, elljusspår, ridstallar. Skulle något saknas är det bara att ta till T-banan och åka in till stan.

Solna är helt enkelt en fantastisk plats att bo på och det är en bra idé att passa på nu för att hitta din nya bostad innan priserna stiger i samma takt som i innerstan i Stockholm. Urvalet är brett från små lägenheter till större villor, men huvuddelen av de nyproducerade bostäderna här är förstås medelstora, ljusa och fräscha lägenheter. Glöm den gamla bilden av tråkiga grå höghus - nu förstår man vikten av riktig livskvalitet i Solna.

Så vem ska du vända dig till när du letar efter en bra mäklare i Solna? http://www.solnamäklare.se är ett hett tips. De hjälper dig att hitta exakt rätt bostad i Solna så hör av dig till dem redan idag om du är nyfiken på denna härliga förort (som faktiskt är en egen stad!).

27 Oct 2016