Slipper försäljning med magasinering i Täby

Det finns tillfällen man längtar efter äventyr. Har man då ett hem fullt med saker kan det bli knepigt. Eller egentligen inte när det finns magasinering i Täby.

Kristina levde ett vanligt liv. Pluggat och sedan fått jobb på ett bokföringsföretag i Stockholm. Hon hade haft funderingar på att flytta från Täby in till stan men det blev inte av då det skulle kosta för mycket. En dag var det en vän på jobbet som frågade om hon inte skulle hänga med på en kvällskurs i franska.

Det kom inte helt ur det blå eftersom de båda var modeintresserade och ville lära franska för att lättare göra sig förstådda i Frankrike. Kristina hakade på och fortsatte från nybörjare till fortsättningskurser. Senare kunde man läsa vidare i Paris och då bo hemma hos en familj. Det lät roligt men skulle kräva en hel del med jobb och bostad.

Magasinering blev lösningen

Först tänkte hon att hon var för gammal men tanken ville inte släppa. Så hon började fundera på hur hon skulle lösa problem, såsom vad hon skulle göra med bostaden och sakerna. Genom en annan arbetskamrat fick hon tips om ett företag som hade säker magasinering i Täby. Hon fick kontaktuppgifterna och ringde.

Innan samtalet hade hon kontrollerat med den bostadsrättsförening hon bodde i om det gick att hyra ut lägenheten. De sa att bara de fick godkänna personen först gick det bra. Företaget som hade magasineringen kändes genuina och hon litade på arbetskamraten som anlitat dem. Så kom det sig att hon till sist beslutade sig för att resa till Paris.

11 Sep 2023