Sälj ditt hus på bästa sätt

Är det dags att sälja huset? Du har redan hittat en ny bostad som du vill flytta till, och vill nu bli av med ditt hus så snabbt som möjligt och till bästa möjliga pris. Här kommer tips för dig.

Många mäklare annonserar att de är mästare på att ha nöjda kunder, såväl säljare som köpare. Men hur gör du som säljare för att känna att du får bästa möjliga nöjdhet vid din försäljning? Innan du bestämmer dig för att kontakta en mäklare i Upplands Väsby så är det klokt om du tänker igenom vad du vill få ut av din försäljning. Är det viktigt att du får ett visst pris? Eller är det viktigare för dig att du får huset sålt så fort som möjligt? Kanske är det viktigaste för dig att huset säljs till någon som du känner eller någon som du märker kommer ta hand om huset på rätt sätt.

Du bestämmer priset

Som säljare är det du och ingen annan som bestämmer villkoren för försäljningen, och det är många som inte är medvetna om det. Även om mäklaren sätter ett pris som de uppskattar är rimligt så är det bara du som kan besluta vilket pris som ska annonseras. Det är även du som bestämmer vad som ska ingå i försäljningen. Kanske vill du ta med dig något till ditt nästa boende, eller så vill du bara lämna huset och gå. Allt kan korrigeras med tid för övertag och det pris som du väljer att sätta.

10 Jun 2021