Rent hem både före och efter försäljning

Hur lång tid tar det för dig att putsa ett fönster? Räkna sen på hur många fönster du har och hur lång tid det skulle ta att putsa dem allihop. Du kommer snart att se att tiden du måste lägga på en rejäl flyttstädning snabbt rinner iväg. Och fönsterna är bara en liten del av städningen efter att du flyttat ut.

Företag med professionella städare kan göra den här typen av arbete på ett kick jämfört med den tid det tar för en vanlig hemmafixare. Skulle du inte bli nöjd kan du alltid ringa företaget och be dem åtgärda bristerna. Se bara till att du har garanti på tjänsten innan du slår till och köper den.

Går du och funderar på att sälja din bostad? Du vill självklart att bostaden ska se så bra ut som möjligt när potentiella köpare ska se den. För att känna dig säker på att huset eller lägenheten ska ge ett så bra intryck som det bara kan, kan det vara ett bra tips att anlita en städfirma redan innan du ska sälja.

Många städföretag erbjuder så kallad visningsstädning. Fråga efter städhjälp redan när du tar kontakt med en mäklare, hon eller han kanske redan samarbetar med en pålitlig städfirma som vet precis hur mycket ett glänsande rent golv och en frisk doft hjälper dig att presentera din bostad på bästa sätt.

När du fått din bostad såld och om du blev nöjd med städhjälpen så vet du vilket företag som du vill anlita för flyttstädningen när du flyttat ut. Att anlita en flyttfirma gör att du tjänar en hel del tid under flytten.

Snabb hjälp med proffsens utrustning

En professionell firma har personal med en  helt annan städteknik och professionell utrustning som en vanlig boende knappast kan mäta sig med. Med hjälp av ett städföretag går det helt enkelt mycket fortare att renföra ett hem. Det blir troligen renare också.

Professionella städföretag är medvetna om att en flyttstädning innebär storstädning med såväl rengöring av kakel, som grundlig ungsrengöring och när de lämnar din gamla bostad ska köksfläkten vara fri från fett. Det är sådant som är svårt att hålla koll på som privatperson.

Om du är osäker på om det lönar sig att köpa städhjälp från ett företag så räkna på hur mycket det kostar för dig att vara borta från jobbet några flyttdagar. Om du inte själv är profesionell städare med många likasinnade vänner, så kommer du troligen komma fram till att det är bättre att du jobbar med det du är bra på och betalar städproffs så att de kan göra det just städproffs är bäst på.

14 Jul 2016