Mäklare lockade ungdom till Strängnäs

Det går alltid att hitta fördelar med orter man ska flytta till. Det gäller bara att tänka utanför boxen. Något som mäklare i Strängnäs har stor erfarenhet av till klienternas stora lycka.

Att övertyga familjen om att flytta från Stockholm till en mindre ort visste Gunilla inte skulle bli det lättaste. Maken kunde hon använda logik på och hon visste att han skulle tycka det var kul med lite ombyte. Dessutom hade han länge längtat efter ett hus på landet och nu kanske det kunde bli möjligt.

Men vad skulle hon göra för att övertyga sin tioåring Anton? Det var en betydligt svårare uppgift att lösa. Förhoppningsvis kom hon på något. Han skulle iallafall följa med och titta på ett hus i Strängnäs så hon fick hålla tummarna att något skulle dyka upp.

Mäklaren i Strängnäs kom ihåg allt

Med spänd förväntan såg de vuxna fram emot att se huset. Anton tittade mest ner i sin iPad med lurarna i öronen. Under husvisningen tog Gunilla lurarna så Anton kunde lyssna artigt på mäklaren.

Från husets övervåning kunde man skymta havet och känna den salta doften. Mäklaren pekade mot vattnet och sa: “Där borta ligger småbåtshamnen. Många här gillar att segla.” Anton tittade upp. Hon berättade att många barn här går på jolleläger under sommaren och lär sig segla. Numera avslutas lägren med en kappsegling. “Visst låter det härligt” sa hon rakt ut i luften. I ögonvrån kunde Gunilla se att Anton nickade förtjust. All surhet var bortblåst och nu sken hans ansikte ikapp med solen. Läs mer om mäklare på denna hemsida: mäklaresträngnäs.net

7 Mar 2022