Låt flyttfirman sköta mer än bara flytten

En flytt blir lätt stressig, särskilt som livet helst ska rulla på som vanligt med arbete och annat. Att då anlita en flyttfirma, och kanske även ta hjälp med städningen kan betyda mycket.

Det finns flera anledningar till att anlita en flyttfirma. Förutom att sköta själva flytten av bohaget kan man även få hjälp med att packa och att packa upp. Att packa tar annars flera dagar, men för en flyttfirma går det snabbt. De vet hur man bäst packar ömtåliga saker så att de kommer fram hela till den nya adressen. Men vill man ändå packa själv brukar flyttfirman kunna leverera flyttkartonger ända till dörren, något som givetvis spar massor av tid. Vissa flyttfirmor erbjuder även flyttstädning av den gamla bostaden.

Boka flyttfirman i god tid

Bästa sättet att hitta ett pålitligt flyttföretag i Göteborg är att fråga vänner och släktingar om tips. Det gäller att vara ute i god tid eftersom de bästa flyttfirmorna blir uppbokade lång tid i förväg. I de lite större städerna är konkurrensen mellan olika flyttfirmor stor och det går därför att få flytthjälp till ett väldigt bra pris. Men man bör se upp för alltför låga priser eftersom det kan indikera att företaget inte är seriöst, eller inte betalar sina anställda riktiga löner. Den flyttfirma man väljer att anlita ska också ha en försäkring så att man kan få ersättning ifall något skulle råka gå sönder. Kom också överens om priset innan flytten, och skriv även ett ordentligt avtal.

29 Apr 2021