Längtan efter att bygga hus i Skåne

En dröm om en nystart någon annanstans eller längtan hem till sina rötter. Det finns många anledningar att längta efter att bygga hus i Skåne. Frågan är bara vilket hus man ska bygga.

Äntligen skulle Lotta få den nystart hon så länge längtat efter. På semestrarna de senaste åren hade resan gått söderut mot Skåne. Hon visste inte varför men det var något speciellt med landskapet i söder.

Det skulle bli annorlunda att bo vid havet, i stället för långt inne i landet med endast små sjöar runtomkring. Men hon kunde redan se sig själv cykla ner till havet en varm sommardag för att ta ett morgondopp.

Bygga hus nere i Skåne

Hon hade utan att veta om det spanat efter mark. Och för några månader sedan hade hon hittat den. Huset hade hon tänkt på länge och nu när hon visste var det skulle stå var det enkelt att hitta ett byggföretag som kunde hjälpa henne att göra drömmen sann.

Hon hittade byggfirman som arbetade med att bygga hus i Skåne. Det skulle bli ett vitt stenhus, stilrent med medelhavskänsla. De hade ritningar på ett enplanshus med öppen planlösning. Stora fönster som släppte in massor med ljus. Efter att ha varit i kontakt bestämde de att hon ska komma till kontoret och att de tillsammans sedan skulle titta på tomten.

Nu satt hon i bilen med radion på hög volym. Det pirrade i magen och hjärtat slog fort. Hon var på väg till Skåne för att äntligen få sitt hus vid havet.

30 Apr 2022