Funktionell golvslipning i Stockholm

Gedigna trägolv som är gamla och slitna i Stockholm kan ha stickor och vara riskabla att gå på. Då kan en golvslipning få dem funktionella och säkra igen.

På ett golv i bostaden i Stockholm vill man kunna känna sig trygg och säker från alla typer av skador. Man vill att barnen ska kunna krypa och leka. Att husdjuren ska kunna spinna loss och få sina glädjerus. Och man vill även själv kunna gå runt barfota utan att få stickor och rivsår i och på sina fötter.

Med tiden kan gedigna golv få de där små skadorna som gör att det inte längre är kul och trevligt att röra sig på dem hur som helst. Men det finns en lösning som består av att man helt enkelt slipar ytan slät igen. Det heter golvslipning och är något som man dagligen utför på en mängd olika adresser i staden.

Golvslipning för ny golvyta i Stockholm

Det som händer när man utför en golvslipning är att man får en helt ny yta. En yta som ser ut som om den dagen när man lade golvet första gången. Med andra ord ett helt nytt golv igen. Det är ett sätt att få bort allt som skadat och påverkat den gamla ytan. Som fläckar, repor och solblekning.

I Stockholm är det en mycket vanlig åtgärd och något som man även kan göra på ganska skadade golv. Det enda som man gör på större skador är att man först lagar dem och därefter skapar ett enhetligt golv genom slipning.

12 Feb 2023