Funderar du på att sälja fastigheten i Gävle?

Går du runt och funderar på att sälja din fastighet i Gävle av någon anledning? Du är i behov en bra mäklare som vet hur en slipsten ska dras så du får bästa möjliga ”deal” och inte blir lurad.

Om du ska sälja din fastighet i Gävle så behöver du en bra mäklare. Någon som är trevlig, lyhörd och professionell. Denne guidar dig genom hela processen, ända från den kostnadsfria värderingen till visningar till själva säljandet. Med en bra mäklare blir processen ganska kort och det krävs inte särskilt många förberedelser.

Om det rör sig om en tomt som du ska sälja så skadar det inte om du röjer undan lite vegetation eller flyttar på eventuella stenblock. Men detta är ett ganska enkelt jobb som går snabbt. Allt detta och mer kommer du bli informerad om när du vill sälja din fastighet i Gävle. Ta bara kontakt med en bra mäklare som lotsar dig på vägen.

Vad påverkar när du ska sälja din fastighet?

När du ska sälja fastighet i Gävle så är det naturligtvis bra att du har en mäklare som vet vad som kommer påverka värdet. Allt från möjligheten att bygga på en tomt, om det finns el, fiber, vatten, kommunikationer etc. Det kan kännas mycket men detta blir du informerad om av en erfaren mäklare. Kom ihåg att du kan få en värdering av fastigheten gratis vare sig du går i tankar på att sälja eller ej. Ta kontakt idag!

28 Feb 2022