Flyttfirma jobbade snabbt i Stockholm

Tid har blivit en värdefull handelsvara i dessa tider. Det är troligtvis därför det finns många tjänsteföretag och bland annat mer än en flyttfirma i Stockholm.

Precis innan fikat hade Emil inkallats till chefen. Först hade han undrat om han gjort något galet. Men det visade sig vara tvärtom. Han hade blivit befordrad och skulle börja den nya tjänsten om exakt en månad. Vilket skulle ge honom gott om tid för flytten till Stockholm.

Först hade han tänkt så men insåg att det inte var sant. Han skulle åka med en kompis till fjällen i en vecka och sedan hjälpa mamma tömma mormors hus. Så tid var det han hade minst av, insåg han. Nu var det bråttom. Som tur hade företaget fixat både flyttstädning och flyttfirma i Stockholm.

Overkligt att planera med flyttfirma

Efter att ha fått ordning på tankarna började han att planera sin tid. Han visste när lägenheten skulle bli ledig så han kunde ringa till flyttfirman i Stockholm och bestämma tid för flytten. Den som bokade flyttfirman hade tänkt till. Det var nämligen samma företag som skulle göra båda jobben.

Det enda Emil behövde göra var att packa ner en del saker som han var extra rädd om. Det andra skulle flyttfirman ta hand om vilket var riktigt lyxigt. Hans mamma skulle öppna åt flyttfirman och Emil kunde på så vis möta upp dem när de kom till lägenheten i Stockholm. När han till sist satt i sin lägenhet förundrades han över hur snabbt och smidigt allt hade gått.

11 Jan 2023