Flyttfirma för stressad på Lidingö

Det händer att flytten kommer plötsligt. Ibland tror man sig ha tid men så blir det inte så. Då är en flyttfrima på Lidingö bra att ha kontaktuppgifter till.

Andreas skulle flytta ihop med sin Emmelie. Äntligen, som han hade väntat. När det hade kommit på tal att de skulle bli sambor hade han känt hur håren hade ställt sig rakt upp på armarna. Förra gången hade flytten inte varit en angenäm händelse. Andreas hade fått ett jobb på en annan ort och behövt börja tjänsten inom kort. Hela flytten hade varit ett kaos och tagit mycket energi.

Denna gången skulle han vara förberedd. Datum var bokat och allt pappersarbete var gjort. Nu var det bara själva flytten kvar. Den skulle han och hans svåger ta hand om tillsammans. Visst hade han kunnat anlita en flyttfirma, men han gillade att jobba med kroppen. Skulle allt köra ihop sig hade han ett mobilnummer till en flyttfirma. Något som var en trygghet även om numret skulle förbli oanvänt.

Flyttfirma blev nödvändig trots allt

Andreas hade flyttkartonger i källaren men hade beslutat sig för att inte börja packa förrän några dagar innan flytten. Han behövde sakerna som fanns hemma fram till dess. Men han gjorde anteckningar på vad som skulle ligga i vilken låda. Allt för att det skulle gå snabbt när det väl var dags att börja lägga ner sakerna som skulle packas. Han kände sig nöjd ända tills han fick ett mail från chefen.

Andreas chef hade blivit sjuk och det ville att han skulle hoppa in under dennes frånvaro. Givetvis kunde han inte säga nej. Han suckade tungt när han insåg vad det innebär. Andreas skulle inte hinna med flytten. Mobilnumret som legat i plånboken knappades in och en röst svarade i andra änden. När han en stund senare avslutade samtalet hade hon bokat både packning, flytt och flyttstäd. Vilken tur att det fanns hjälp att få när det körde ihop sig.

13 Feb 2024