En mäklare i Nacka är en skicklig säljare

När du tänker flytta, låt en mäklare i Nacka sälja din lägenhet. Då får du ut mesta möjliga pris för den, och det finns många som gärna skulle vilja köpa den.

Det är inte bara själva försäljningen som är en bra affär för dig. Mäklaren sköter många arbetsuppgifter, och sammanlagt leder det till en säker och trygg försäljning. Du kan få ett bra anbud privat, men du vet inte om köparen har råd att betala, och du har kanske bara ett enda bud och inget att jämföra med.

Mäklaren vet prisläget och ser till att din lägenhet hamnar i rätt klass från början. Dessutom, med annonsering och andra kontakter, har mäklaren flera spekulanter på gång direkt. På en mäklarfirma i Nacka lämnar man inget åt slumpen. De som bjuder på din lägenhet kollas upp, så att de har betalningsförmåga och giltiga lånelöften.

Mäklaren har koll på fastigheter och normer

När den tilltänkte köparen ställer frågor, kan mäklaren svara. Det finns byggnormer och andra regler som mäklaren känner till, och därför vet också köparen att priset ligger på rätt nivå. En äldre lägenhet har sin charm, och de flesta faller för en välvårdad bostad med karaktär. Det kan ändå uppkomma frågor, som mäklaren måste beakta.

Det kan gälla rörledningar, avloppsbrunnar, ventilation och värme. En skicklig mäklare tar reda på sådant i förväg och tittar på ritningar. De reparationer som är gjorda är också intressanta att nämna, så att den nya ägaren är fullt införstådd med lägenhetens skick.

13 May 2022