Duktiga mäklare i Södertälje

Dags att hitta ett nytt boende. Då är det viktigt med en bra mäklare i Södertälje. Denne kan hitta passande bostäder och även vara lyhörd för andra önskemål.

Mäklaren som visade Anna och Krister hus i Södertälje hade inte alls förstått vad de var ute efter. Efteråt tackade de för hjälpen och sa att de skulle återkomma, vilket inte var sant. Istället kontaktade de en annan mäklare som de skulle träffa om bara tre dagar vilket passade dem perfekt.

De var spända på vad denne skulle ha att erbjuda samtidigt som de lade band på sig efter det förra mäklarmötet. Anna hade googlat den nya mäklarfirman och det verkade som de hade fått fina recensioner. Många skrev att de var lyhörda och professionella, vilket de tyckte lät lovande.

En mäklare som levererade

De mötte upp en mäklare i Södertälje, som visade sig heta Benjamin. Kontoret var trevligt och bemötandet varmt. De kände redan en stor skillnad mot förra gången. När Benjamin plockade fram några objekt som han trodde paret skulle tycka om log de stort mot varandra medan mäklaren återigen gick igenom önskemålen för att vara säker på att han fattat rätt.

Man kunde nästan tro att han kände dem. Genom att vara lyhörd berättade han bland annat om att det ena huset låg i närheten av en vandringsled. Det fanns faktiskt flera med olika svårighetsgrad. De hade inte berättat att de brukade vandra en del. De fick se flera fina hus men ett kändes extra speciellt. Nu skulle de fundera lite och lovade återkomma. Den här gången var det sant.

23 Jul 2022