Behöver du ett ledigt kontor i Göteborg?

Har du en rörelse, en affärsverksamhet och behöver ett ledigt kontor i Göteborg? Då ska du fortsätta läsa här. Det är nämligen inte alltid lätt att hitta kontor precis där man helst vill ha det. Även om situationen inte rikitgt är som den i Stockholm, är det ändå inte det lättaste att hitta just den lokal som man vill ha, just på den adress som man som företag önskar sig , eller till det pris som man är beredd att betala. Då kan det löna sig att prata med en mäklare, som förmedlar fastigheter, på exakt samma sätt som när man letar bostad. Om du har positiva erfarenheter av att ha köpt ditt hem med hjälp av en duktig mäklare, då vet du hur värdefullt det är att ha en mäklare som hittar just det där hemmet som du alltid har längtat efter. På samma sätt är det med detta företag som förmedlar lediga kontor i Göteborg.

Ta kontakt och ange dina kriterier

Om du inte känner till någon sådan mäklarfirma, kan du alltid googla "ledia kontor Göteborg" så bör du få ett antal sådana lediga kontor. Då kan du alltid ta kontakt med några av dem och se om ni kan komma överens om priser och hyresvillkor. Men om du vill köpa lokalen för att hellre kunna göra årliga avskrivningar på värdet av kontoret och sedan kunna få loss pengar när det är dags att flytta in i ett större kontor, är det en bra idé att köpa loss en fastighet. Varför inte, det är ingen dum ide.

Om du vill anlita en mäklare som förmedlar lediga kontor i Göteborg, bör du ange vilka kriterier som är viktiga för kontor; hur stor personal är det du har? Vad är viktigt med lokalen? Många företag som till exempel sysslar med kapital och investeringar bör ha en fastighet i kvarter när andra finansinstitutioner och ha tillgång till reception och vakter. Är det i stället ett företag som arbetar inom reklam, eller med IT, är det helt andra kriterier som är viktiga. Kanske man vill kunna bygga ut kontoret, då bör man välja en lokal som har möjligheter till det. En annan kan vara att man vill ha närhet till butiker, restauranger och caféer.

Våga anlita mäklare för lediga kontor i Göteborg

Har man svårt att hitta det rätta kontoret för företaget, kan man anlita en mäklare som hjälper en med det. Antagligen har man inte riktigt tid att lägga på att leta efter rätt lokal. Varför inte pröva en mäklare för förmedling av kontor?

27 Jul 2018